Anahtar Kelime Analizi

Anahtar Kelime Analiz

Anahtar Kelime Nedir

Anahtar kelime web sitelerinin arama motorlarınca istenilen kelimelerde çıkmasına yarayan kelimelere denmektedir. Web site tasarımı yapmadan önce bizler sektörünüze ve hizmetinize yönelik anahtar kelimeleri belirleyerek sizlere en iyi anahtar kelimelerde bulunmanızı sağlıyoruz.

Anahtar Kelime Yapılan Siteler

Web sitenizi tasarlamadan önce hizmetiniz ve sektörünüzle ilgili en iyi anahtar kelimeleri bulmanızı sağlayacak web sitelerini sizler için paylaşacağız.

  1. https://keywordtool.io/

Bu web sitesinde tüm arama motorları için sizler için en iyi anahtar kelimeleri bulan bir web sitesidir. Tüm dillerde bulabileceğiniz arama kelimelerini en hızlı şekilde sizlere sunan bir web sitesidir.

2. Google Anahtar Kelime Planlayıcısı

Google adwords hizmetinin sağlamış olduğu reklam kurulumunu yapmadan önce sizlere sunmuş olduğu anahtar kelime planlayıcı özelliği sayesinde hizmetinizle ve sektörünüzle alakalı sizlere en iyi anahtar kelimeleri sunarak daha iyi bir sıralamaya erişmenize ve daha hızlı bulunmanıza olanak sağlamaktadır.

3. Semrush Keyword Magic Tool

Semrush web sitesinin sizlere sunmuş olduğu ücretsiz ve kısıtlı olan anahtar kelime araştırması yapmaya olanak sağlayan bir özelliktir. Semrush sitesine üye olarak kelime araştırması yapmanıza olanak sağlamaktadır.

Anahtar kelime analizi yapmak önemli bir gereksinimdir. Web sitenizi açtırmadan veya açmadan önce hizmetinizle alakalı anahtar kelime araştırması yapın ve arama motorlarında daha hızlıbir şekilde bulunmanızı garanti altına alın.

Anahtar kelime analizi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz web sitemizde bulunan canlı destek hizmetimizi kullanabilir veya telefon ve sosyal medyalarımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.